Latest

TENEMENT KIDS post a video about their new album

TENEMENT KIDS have posted a video in regards to their new self-titled album.

The band issued the following message about the song:

Tijs Heesterbeek over ‘We’re Gonna Win This Time Around’

Bruce Springsteen is vervelend. Ik weet dat ik nu veel mensen tegen me in het harnas jaag, maar Bruce Springsteen is vervelend. Hij is namelijk nagenoeg perfect. En dat is vervelend. Als een vriendin die te leuk is. Waarvan je je afvraagt of er nu nergens een klein hoekje af is. Waar nergens een pukkel op de verkeerde plek zit.

Ik kwam op deze onzalige gedachte tijdens zijn laatste Pinkpop-optreden. Tijdens het spervuur aan hits, trok hij tijdens ‘Dancing In The Dark’ een vrouw op het podium. Hij had elke mooie vrouw tot zijn beschikking. Maar wat deed Bertje Huppelkei? Hij trok een gemiddelde vrouw op het podium. Geen jong dartel hertje, maar gewoon een vrouw van middelbare leeftijd (die op haar manier ook best wel dartel was). Er staat een video op YouTube van de dans met de titel “Pinkpop 2012 Bruce Springsteen Dancing in the Dark- dancing with mom.” Dat dus. Iedereen blij. Perfecte keuze.

Het duurde blijkbaar zes maanden voordat hij de song ‘Born To Run’ had geschreven. Iedere muzikant zou zich verliezen in potsierlijkheid. Zo niet Sjefke Stuiterbeton. OK, Born To Run is grotesk, maar wel van de kippenveltrekkende soort. De goede soort dan dus. Weer perfect.

‘We’re Gonna Win This Time Around’ is de ‘Born To Run’ van Tenement Kids. Althans; zo hoor ik het. Van de scheurende sax, de kerstbellen, het sloganeske, tegen het socialistische aanhangende refrein en de bijna, maar natuurlijk net niet, overslaande stem. En weer die godvergeten perfectie…

Vervelende mannetjes, die Tenement Kids.

– Tijs Heesterbeek (hoofd marketing & PR Effenaar, Eindhoven)
Jij over ‘We’re Gonna Win This Time Around’

Comments
To Top